Гери Ленкова

Персонален треньор в клуб „Олимп – Редута“

Казвам се Гергана Ленкова и съм родена през 1993 г. Завършила съм средното си образование с интензивно изучаване на икономика, маркетинг и немски език в 31 Средно училище в град София.
Висшето си образование все още уча в Национална Спортна академия НСА „Васил Левски“ със специалност Фитнес треньор. Междувременно придобих четвърта степен квалификация за Фитнес треньор в Частен Колеж по спорт “Биофит” през 2016 г.

Със спорт се занимавам от юношеска възраст като започнах спортното си развитие с тенис. Фитнеса открих след като завърших гимназия.
Започнах да практикувам както всеки начинаещ, учех и изпробвах всичко върху себе си докато не реших да се занимавам професионално. След завършване на спортния колеж започнах да работя с клиенти и да практикувам като Персонален треньор.

Фитнес инструктор Гергана Ленкова
Фитнес инструктор Гергана Ленкова
Фитнес инструктор Гергана Ленкова

Към момента се занимавам с клиенти от разстояние и съм Онлайн персонален треньор, също така съм и другата половинка от #TeamBozhinov,
Практикувам също поузинг/позинг уроци за жени в категория Бикини фитнес, Уелнес и Фитнес модел- изграждане и подобряване сценичното поведение и индивидуално представяне на сцена.

Състезателна кариера

2018 Турнир по фитнес и бодибилдинг Скаптопара – категория Бикини фитнес над 166 см

2020 Държавното първенство по бодибилдинг – категория Бикини фитнес над 169 см

Сертификати

Гергана Ленкова диплома
Гергана Ленкова Europass

Запази час по телефона

0897064141

първа тренировка с инструктор

Запиши се сега

Започни разговор във Facebook Messenger

Пиши ми