fbpx

Защо абонаментът за фитнес е най – добрия подарък?

От #fitnessolymp направихме проучване чрез анкета със следния въпрос:

При наближаването на  празник знаете ли предварително какъв подарък да вземете?

Над 80% от отговорът е: „ Винаги отлагам  до последният момент, като причината е, че не съм измислил какъв да е той. „

Винаги отлагаш до последния момент да купиш подарък, а дори още не си намислил какво. Никога не знаеш какво да купиш за подарък на своите роднини, приятели и близки и поради тази причина винаги отлагаш до последния момент с надеждата да измислиш нещо. И под напрежение,  стрес и крещящи уж промоции, взимаш предмети, които не си сигурен дали са подходящи.

Ето защо фитнес подаръкът излиза на челните места, който може да не впечатли в началото, но в дългосрочен план ще запали и най – големият фитнес критик.

И понеже от #teamfitnessolym обичаме да се обосноваваме, ще напишем три основни причини защо фитнеса е най – добрия подарък?

Причина 1  –  Една от най – важните е здравето. Ползите от фитнесът са много! Те ще допринесат да подобрите качеството на съня, паметта, самочувствието, също така и нивото на дисциплина. Взети всички тези ползи заедно стигаме до Причина 1 – Дълголетието. Нима има нещо по-добро от това да подариш здраве и дълголетие?

Причина 2 – Спортът инжектира добро настроение и ще се справяте по-добре със стреса. Когато тренираме, стимулираме производството на хормона норепинефрин – вещество, което ни позволява да се справяме по-добре със стреса. Също така по време на тренировка се освобождават ендоморфините – химикали, които създават чувство на щастие и еуфория.Множество изследвания сочат, че редовната физическа активност значително помага на хора, страдащи от депресия.Тренировките не само ще намалят стреса, на който сме подложени, но и едновременно ще подобрят способността на тялото да се справя с напрежението.

Причина 3 – Ще контролирате зависимостите си! Това е добре дошло, особено когато става въпрос за излишните калории, които приемаме. Мозъкът произвежда веществото допамин – невротрансмитер, който ни кара да чувстваме наслада, когато се докопаме до нещо, което силно желаем – алкохол, наркотици или храна. За съжаление, някои хора развиват зависимост към допамина и към веществата, които водят до отделянето му . От друга страна, спортуването може пряко да въздейства на този процес и да помогне на пристрастените да преодолеят зависимостта си, тъй като кратките тренировъчни сесии отнемат вниманието и мислите им от желанието за консумация.

Това е нашето решение, когато не знаете и времето ви претиска какво да подарите, а празниците наближават – Рожден ден, Имен ден, Коледа, Нова Година. Целта на #fitnessolymp е да помагаме и да бъдем професионалсти в предлагането на нашите услуги и заради това сме изработили  черна кутия с логото и мотивиращ надпис в наш стил, където вътре ще е поставена абонаментната карта за подарък.

Грабни абонамент

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *